خرید سیر سیاه از عطاری 2022-10-11
خرید سیر سیاه با پوست تضمین بهترین قیمت عطاری آنلاین گندم کالا
ترکیبات موجود در آن میتوانند به بهبود حساسیت انسولین و کاهش سطح قند خون کمک کنند. سیر سیاه یک فرآورده غذایی است که از تخمیر سیر خام در حرارت و رطوبت کنترل شده به دست می آید. برای تهیه سیر سیاه، سیر خام را کم و بیش ۵۰ تا ۹۰ روز در دمای تقریبی ۶۰ تا ۷۷ درجه نگهداری می کنند.
برای اینکه از فواید و مزایای سیر سیاه بهره مند شوید باید آن را به صورت مستمر و روزانه مصرف کنید. اثرات مثبت مصرف سیر سیاه معمولا بعد از یک تا سه ماه ظاهر خواهد شد. مصرف موقت و گاه و بی گاه هر چند مفید است اما باعث کاهش اثرات مثبت سیر سیاه می شود (منبع). ۴- علاوه بر اینکه سیر سیاه بایادی در محیط استریلیزه شده و بهداشتی انجام می شود، سیر سیاه تولیدی در سردخانه نگهداری می شود تا هم خواص آن حفظ شود و هم تاریخ انقضای بیشتری داشته باشد. بایادی یکی از تولید کنندگان سیر سیاه با کیفیت است که فروش بدون واسطه سیر سیاه را در فروشگاه اینترنتی خود انجام می دهد.
سیر سیاه محصولی فرآوریشده از سیر خام است که با قرار گرفتن در دمای کنترلشده و رطوبت مناسب طی چند هفته به دست میآید. سیر سیاه رسول یک معجزه طبیعی است که خواص بینظیری برای سلامت دارد. این ماده غذایی با ترکیبات غنی خود به تقویت سیستم ایمنی، کاهش التهاب، بهبود سلامت قلب و مدیریت دیابت کمک میکند. با مصرف منظم سیر سیاه میتوان به بهبود کیفیت زندگی و سلامت عمومی دست یافت. البته، بهتر است قبل از شروع به مصرف منظم هرنوع مکمل یا ماده غذایی خاصی، با پزشک خود مشورت کنید. مصرف سیر سیاه میتواند به کاهش فشار خون و LDL (چربی بد) کمک کند.
۱- با خریداز فروشگاه بایادی، شما مستقیما از تولید کننده سیر سیاه خرید کرده اید و از این طریق با حذف واسطه ها، با قیمت کمتری این ماده غذایی فوق العاده را به دست آورده اید. با توجه به نکات و خواص گفته شده، خرید از فروشگاه معتبر هم بسیار مهم است؛ سلامت مارکت به عنوان عطاری آنلاین معتبر و با سابقه، این محصول را با بالاترین کیفیت به شما مشتریان ارائه می دهد. ترکیبات ضدالتهابی موجود در سیر سیاه رسول میتوانند به کاهش التهاب در بدن کمک کنند.
سیر سیاه یک ماده خوراکی است که از تخمیر طبیعی سیر سفید بهوجود میآید و مزهای شیرینتر، ملایمتر و بویی کمتر از سیر سفید دارد. برخی از متخصصان از تاثیر این خوراکی در کاهش وزن و لاغری گفتهاند و توصیه میکنند سیر را همراه با آبلیمو و آب ولرم بنوشید تا تاثیر بیشتری ببینید. اگر در مسیر کاهش وزن هستید، سیر سیاه ممکن است تبدیل به بهترین دوست شما شود.
خوردن سیر سیاه نیز مانند هر ماده غذایی دیگری برای برخی از افراد ممنوع است. به ویژه افرادی که داروهای رقیقکننده خون مصرف میکنند، باید با احتیاط مصرف کنند. همچنین به دلیل طعم خوشآیند و کالری کمی که سیر سیاه دارد، شما میتوانید آن را به راحتی به عنوان طعمدهنده در وعدهها یا میان وعدههای رژیمی خود استفاده کنید. با توجه به خواص فراوان آن، میتوان آن را بهعنوان یک گزینه عالی برای بهبود سلامت عمومی و پیشگیری از بیماریها در نظر گرفت. مصرف بیش از حد سیر سیاه ممکن است باعث مشکلات گوارشی مانند نفخ و دلدرد شود. علاوه بر اینها سیر طبیعتا ادرارآور است، به این معنی که تولید ادرار را در بدن افزایش میدهد و در نتیجه باعث از بین رفتن چربی و دفع میشود.
در این مقاله، به بررسی خواص آن و تأثیرات آن بر سلامت بدن خواهیم پرداخت. با تکیه بر دانش سنتی و نیز با استفاده از اصول علمی جدید، تلاش میکنیم بهترین محصولات طبیعی را به دست مشتریانمان برسانیم.ما در عطاری جفتکار به این باور داریم که طبیعت بهترین درمانگر است. هدف اصلی ما ارائه محصولاتی است که از دل طبیعت آمده و برای بهبود سلامت جسم و روح شما طراحی شده است. مصرف سیر سیاه میتواند به کاهش فشار خون و بهبود سطح کلسترول کمک کند.
۵- سیر سیاه بایادی قبل از ارسال برای مشتری در شرایط مناسب و در سردخانه نگهداری می شود تا سیر سیاه خواص خود را حفظ کرده و خریدار فرصت کافی برای مصرف آن را داشته باشد. ۳- تخمیر سیر سیاه بایادی در محیط استریلیزه و کاملا بهداشتی انجام می پذیرد. بعد از طی فرآیند تخمیر، تست کیفیت روی سیرهای سیاه تولیدی انجام می گیرد و در صورت تایید به سردخانه منتقل می شوند. سیر سیاه، فرآوردهای با طعم ملایم و شیرینتر از سیر خام، سرشار از آنتیاکسیدانها و ترکیبات ضدالتهابی است که برای سلامت عمومی بدن مفید است. سیر سیاه را میتوانید از فروشگاههای مواد غذایی، عطاریها و همچنین به صورت آنلاین خریداری کنید.
امروزه استفاده از داروهای گیاهی بخش قابل توجهی از بازار درمان را در همه جهان بخودش اختصاص داده است. بله، چنانچه شما در ثبت سفارش مشکلی داشته باشید و یا هر دلیل دیگری... میتوانید با استفاده از شماره موبایل ثبت نام خود را انجام دهید.
کم بودن روزهای تخمیر هم می تواند باعث شود خواص درمانی سیر سیاه کمتر از حالت تخمیر کامل شود. بنابراین باید سیر سیاه را از جایی تهیه کنیم که مطمئن هستیم فرآیند تخمیر به درستی و طبق روش های علمی انجام شده است. سیر سیاه، که از تخمیر سیر سفید تهیه میشود، بهعنوان یک ماده غذایی با خواص درمانی فراوان در طب سنتی شناخته میشود. این ماده بهویژه در فرهنگهای آسیایی، بهخصوص در طب سنتی چین و ژاپن، مورد توجه قرار گرفته است.
این خواص به دلیل وجود ترکیباتی مانند آلیسین است که به بهبود عملکرد عروق خونی کمک میکند. این فرآیند تخمیر معمولاً در دما و رطوبت کنترل شده انجام میشود و باعث تغییر رنگ و طعم سیر میشود. دارای طعمی ملایمتر و شیرینتر نسبت به سیر سفید است و به همین دلیل بسیاری از افراد آن را ترجیح میدهند. این فرآیند باعث تغییر رنگ و طعم سیر میشود و خواص مغذی آن را افزایش میدهد.
این آنتیاکسیدانها با رادیکالهای آزاد مبارزه کرده و از آسیب به سلولها جلوگیری میکنند. بهعلاوه سیر سیاه در بهبود سلامت قلب نیز کمککننده است و آنتیاکسیدانهای موجود در آن، ریسک ابتلا به بیماریهای قلبی عروقی مانند فشار خون بالا و کلسترول بالا را برای شما کاهش میدهد. سیر سیاه یک نوع سیر است که قسمت بیرونی پوست آن سیاه و همچنین داخلش سفید یا سبز است.
این کالا توسط انبار عطاری جفتکار پس از تامین، آماده پردازش گردیده و توسط پیک ارسال خواهد شد. برای ارتباط با بخش پشتیبانی فروشگاه عطارک و دریافت راهنمایی بیشتر جهت خرید محصول، می توانید از طریق پیام رسان های اجتماعی و تماس با ما، اقدام نمایید. نکته مهم اینجاست که نباید خودتان سعی کنید سیرهای تازه را به سیر سیاه تبدیل کنید، چون فرایند انجام این کار بسیار کنترلشده انجام میشود. بعد از ورود به پروفایل، کالای مدنظر خود را به سبد خرید اضافه کنید، پس از انتخاب آدرس میتوانید نوع پرداخت خود را انتخاب کنید. بعد از اتمام ثبت سفارش، سیستم کد سفارش شما را نمایش خواهد داد.
توصیه می شود ورزشکاران حبه های سیر را به وعده های غذایی و اسموتی اضافه و قبل از تمرین های ورزشی میل می کنند. میتوانید آن را به سالادها، سوپها و خورشتها اضافه کنید تا طعم و خواص آن را بهرهبرداری کنید. این ماده غذایی میتواند با افزایش متابولیسم و کاهش اشتها، به لاغری کمک کند.
در واقع در هر 100 گرم سیر سیاه، فقط 219 کالری و 0.3 گرم چربی وجود دارد. سیر سیاه نوعی سیر است که از طریق فرآیند تخمیر طبیعی و با قرار دادن سیر تازه در شرایط رطوبت و حرارت متناوب برای مدت زمان طولانی، به دست میآید. این فرآیند باعث تغییر رنگ سفید سیر به رنگ سیاه و تغییر در طعم و عطر آن میشود. بهطور کلی، سیر سیاه برند رسول یک گزینه عالی برای کسانی است که به دنبال بهبود سلامتی خود و پیشگیری از بیماریهای مختلف هستند. با افزایش آگاهی از خواص این سیر، میتوان به بهبود سبک زندگی و سلامت عمومی افراد کمک کرد.
این خواص به بهبود سلامت قلب و عروق کمک میکنند و خطر بیماریهای قلبی را کاهش میدهند. ۲- فرآیند تخمیر سیر باید با روش های علمی و مطابق تحقیقات انجام شده باشد. زمان تخمیر مناسب برای سیر سیاه حداقل ۴۰ روز است و بهترین دمای تخمیر ۷۰ درجه سانتی گراد. بالا رفتن بیش از حد دما باعث خشک شدن سیر سیاه و سخت شدن جویدن و خوردن آن و همچنین شیرین نشدن آن می شود.
بعد از سفارش و پرداخت آن، در زمان یک تا سه روز بسته شما آماده شده و با پست پیشتاز به آدرس شما ارسال خواهد شد. بسته های ارسالی با پست پیشتاز معمولا بین دو تا سه روزه به دست مشتری می رسد. اگر این محصول را قبلا از نگارشاپ خریده باشید، نظر شما به عنوان مالک محصول ثبت خواهد شد.
این واکنش نه تنها سیر را به رنگ تیره، بافت ژله ای و عطر و طعم متفاوت می بخشد بلکه ارزش غذایی این غذای فوق العاده را نیز بیشتر می کند. طعم سیر سیاه معمولاً طعم ملایم شیرین و عطر و طعم بالزامیک توصیف می شود. به دلیل دارا بودن آلیسین، سیر تازه دارای طعمی تند تر و بوی بیشتر است.این روند فرآوری آهسته در نهایت سیر را تیره می کند و طعم شیرینی به آنها می بهشد. همچنین باعث تغییر بافت سیر می شود و آنها را ژله ای مانند می کند.قرن هاست که در ژاپن، کره جنوبی و تایلند سیر سیاه مصرف می شود. اخیراً به تایوان و سایر کشورها معرفی شده و سپس مورد توجه سرآشپزهای سطح بالا قرار گرفته است. امروزه سرآشپزها از آن استفاده می کنند تا طعم های بی نظیری به غذاهای ماهی، مرغ، ریچوتو و سوپ اضافه می کنند.
این موضوع به ویژه برای افرادی که به کبد چرب مبتلا هستند، بسیار مفید است. بعضی منابع میگویند مصرف سیر خام همراه با آب در اولین وعده صبح تاثیر بسزایی در لاغری دارد. تنها کاری که باید انجام دهید این است که مقداری آبلیمو و سیر را به آب گرم اضافه کنید و بلافاصله آن را بنوشید. سیر سیاه بهعنوان منبعی غنی از ویتامین B6 و C، فیبر، منگنز و کلسیم شناخته میشود که نقش مهمی در کنترل وزن شما دارد. این ماده خوراکی میتواند بهخوبی چربیهای ناحیه شکم را آب کند و نقش فوقالعادهای در سمزدایی بدن داشته باشد. ۳- سیر سیاه بایادی از سیر تازه با کیفیت و مرغوب همدان تولید می شود.
این ویژگی بهویژه برای افرادی که از بیماریهای التهابی مانند آرتریت رنج میبرند، مفید است. سیر سیاه گیاهی است از خانواده Amaryllidaceae همان سیر خام تازه است که طی فرآیند تخمیر سیاه شده است. رنگ سیر سیاه، قهوهای بسیار تیره یا به اصطلاح سیاه رنگ میباشد و بافتی نرم و لطیف دارد. سیر سیاه با کیفیت بایادی در شهر نجف آباد، نزدیک اصفهان تولید می شود.
سیر سیاه دکتر بیزبرای افزودن سیر سیاه به رژیم غذایی خود، آن را به سالاد، سوپ، یا به عنوان چاشنی برای گوشت اضافه کنید. یادتان باشد حتما از پزشکتان هم در رابطه با مجاز بودن مصرف سیر سیاه برای بیماریتان سوال بپرسید. آنتی اکسیدانهای موجود در سیر سیاه، تقریباً دو برابر سیر تازه است که نشان از خاصیت ضدسرطانی این نوع سیر دارد. مقدار بالای آنتی اکسیدانهای سیر سیاه میتواند با رادیکالهای آزاد که علت بروز سرطان میشوند، مبارزه کنند و از بروز بیماریهایی مانند آلزایمر و بیماریهای قلبی جلوگیری کنند.
ترکیبات موجود در این سیر میتوانند سیستم ایمنی بدن را تقویت کرده و از ابتلا به بیماریهای مختلف جلوگیری کنند. سیر سیاه، از سیر معمولی تهیه می شود که تحت شرایط منظم دما بین ۱۴۰ تا ۱۷۰ درجه فارنهایت به مدت سه تا چهار هفته تولید می شود. این امر به آن اجازه می دهد تا واکنش میلارد را طی کند، فرایندی شیمیایی که بین اسیدهای آمینه و کاهش قند رخ میدهد.
وجود مقادیر بالای آنتیاکسیدان در سیر سیاه به کاهش رادیکالهای آزاد و جلوگیری از رشد سلولهای سرطانی کمک میکند. برخی افراد ممکن است به سیر حساسیت داشته باشند و مصرف سیر سیاه برای آنها مشکلاتی ایجاد کند. سیر سیاه میتواند به سمزدایی کبد کمک کند و عملکرد آن را بهبود بخشد.
تخمیر سیر سیاه به این صورت است که سیر را به مدت ۵۰ تا ۹۰ روز در دمای ۶۰ تا ۷۷ درجه و در رطوبت ۸۰ تا ۹۰ درصد نگهداری می کنند. آنتیاکسیدانهای سیر سیاه از پیری زودرس جلوگیری کرده و به حفظ شادابی پوست و سلامت موها کمک میکنند. سیر سیاه با کاهش اشتها و افزایش متابولیسم، میتواند به روند کاهش وزن کمک کند. افرادی که به سیر حساسیت دارند یا از داروهای خاصی استفاده میکنند، باید از مصرف سیر سیاه خودداری کنند. همچنین، افرادی که مشکلات گوارشی دارند نیز باید با احتیاط مصرف کنند. سیر سیاه با سمزدایی از کبد به بهبود عملکرد آن کمک کرده و از بیماریهای کبدی پیشگیری میکند.
عطاری آنلاین گندم در سال 95 با هدف تولید و عرضه محصولات طبیعی و سالم توسط کارشناسان طب سنتی و اسلامی تاسیس گردید. در این مجموعه سعی شده است بهترین، با کیفیتترین محصولات با قیمت مناسب عرضه شود. در این راستا این مجموعه، پخش و فروش محصولات دکتر خیراندیش را به سبد محصولات خود اضافه نموده است.
ترکیبات موجود در سیر سیاه به تقویت متابولیسم بدن و افزایش سطح انرژی کمک میکنند. سیر سیاه حاوی آنتیاکسیدانهای قوی است که به بهبود عملکرد سیستم ایمنی کمک میکنند و بدن را در برابر عفونتها و بیماریها مقاوم میسازند. افرادی که حساسیتهای غذایی دارند و کسانی که عمل جراحی در پیش دارند، بهتر است از مصرف سیر سیاه خودداری کنند تا واکنشهای آلرژیک و خونریزیهای زیاد بعد از عمل را کنترل کنند. همچنین نباید این خوراکی را زیاد میل کنید چراکه باعث بروز معدهدرد میشود. اگرچه سیر سیاه رسول بهطور کلی پر از فایده است، اما در مواردی ممکن است عوارض جانبی خاصی ایجاد کند.
این نوع سیر بهخاطر اینکه کمی مزه شیرینتری نسبت به سیر سفید دارد و البته نرمتر هم شده، به عنوان سیر کاراملی نیز شناخته و توصیف میشود. ثبت پاسخ به معنی موافقت باقوانین انتشار عطاری آنلاین سلامت مارکت | بزرگترین عطاری اینترنتی کشور است. ۱- سیر سیاه باید از تخمیر سیر تازه و ارگانیک و سالم به دست آمده باشد. تخمیر سیرهای کهنه و مانده یا در حال خراب شدن برای به دست آوردن سیر سیاه کیفیت محصول را پایین می آورد. روغن سیر سیاه نیز یکی دیگر از روشهای مصرف این ماده غذایی است. میتوانید روغن را به عنوان چاشنی در سالادها یا غذاها استفاده کنید.
۲- روش تخمیر سیر برای تولید سیر سیاه در بایادی طبق روش های علمی و به روز دنیاست و فرمول خاصی دارد که منجر به تولید بهترین سیر سیاه می شود. به علاوه تولید سیر سیاه در تونلهای مدرن و هوشمند جهت کنترل حداکثری کیفیت انجام می شود. گنجاندن سیر سیاه در رژیم غذایی با کاهش التهاب و استرس اکسیداتیو به بهبود وضعیت کبد چرب کمک میکند.